tirsdag den 4. februar 2014

Mantra på speed

Jeg kan ikke udtrykke hvor frustrerende det var, at jeg startede denne blog op efterfulgt af at jeg pludselig intet internet havde ! Og jeg er sikker på, at jer som følger med kan sætte sig ind i det følgende:
Jeg blev vred, såret, skuffet - hovedsagelig på mig selv - hurra jeg har fejlet igen, igen med at have 100 % styr på alt, så jeg bare kan nyde det jeg nu kan nyde. Men jeg oplevede også, at jeg måtte erkende overfor mig selv, at jeg var enormt skuffet over den service der leveres fra udbydere (telefon, internet, udleje, banker mv.) Det er blevet "kendt viden", at forretning er forretning og handler om, at tjene penge og ikke at hjælpe og vejlede kunder korrekt. Generelt hvis man skal bevæge sig ind i en handel skal man sku have styr på sine ting ellers ender du med, at få et par "situationer" ekstra senere hen (Ja, det er dejligt med selvbebrejdelse :))

Nu skal i høre hvad der er sket. For at få styr på min økonomiske situation og give luft til glæder som koster penge, havde jeg besluttet at opsige mit tv - Jeg er jo computerspils decibel, så jeg brugte ikke mit tv. Men glæden var kort, for da mit tv endelig blev lukket, blev mit nets tilgang blokeret. Det der ikke er meldt nogen steder (STOFAS HJEMMESIDE), er at de har en kontrakt med glentevejen som leverer tv hertil. dvs. intet TV intet internet. Dette blev jeg heller ikke informeret om at være opmærksom på, da jeg opsagde mit tv. (Jeg mener bare, når kontrakten er så eksklusiv og MEGET BRUGT herude velogmærke, kunne man da godt liiiige smide en "vær opmærksom" advarsel ud) Så ja, jeg flytter faktisk bebrejdelsen lidt. Jeg er kender 100 % at jeg skulle have læst alle mine papirer igennem igen og undersøge hvad der sker når jeg opsiger mit tv. MEN ! Jeg bestilte internet og tv seperat, så det tænkte jeg ikke over.

Men, men, men kære venner. Det korte og det lange er, at jeg faktisk tog kampen op mod stofa. og det endte med, at jeg ikke har betalt for mit internet i den tid jeg ikke har kunne bruge det, fik sat min opsigelses periode ned til 14 dage og som i kan se - nyt internet. HURRA !


Jeg har modtaget nogle beskeder i mit fraværs forløb (e-mail: depliv@live.dk) og jeg smider lige ud offentligt - JEG ER HER ! OG jeg fortsætter med at dele :D I mit fravær har jeg bestemt ikke glemt jer! Jeg har skriblet noter ned om ting, oplevelser og tanker jeg har haft som lige har været stof til denne blog! Så min mantra kommer på speed de næste par dage, jeg kommer til at poste MEGET som jeg får tingene formuleret, forklaret og skrevet.

Til slut. Skriv til mig ! Skriv kommentarer her, eller send mig en e-mail på hvad mine tanker er om noget  - hvad som helst i livet - og så blogger jeg måske også om det :) Jeg sender dig ihvertfald et personligt svar.

Smil til alle derude ! E. M. (depliv@live.dk)